Ljuset är starkt nu och det är liv både ute och i verkstan'

Solen skiner och fåglarna börjar gallskrika ute. Med en temeraturskillnad på 10 grader mellan dag och natt vet man att dagsmejan gör sitt bästa.

Vi är i sluttampen med vårt revyagerande. I skrivande stund är det 10 föreställningar kvar av 55 stycken. Det känns både skönt och lite vemodigt eftersom vi är så samspelta nu.

I veckan fick jag ett nytt lass med virke från Tyskland och jag har beställningar på både en mandolin med lite längre mensur och en parlor-gitarr, plus att jag håller på med en mandolin/mandola med 10 strängar, en klassisk gitarr av Rodrigesmodell. en irländs cittern och några tenorukuleles. Alla instrument är redan tingade utom den 10-strängade mandolin/mandolan som jag tänkte ha själv och ukkarna som ska till en musikaffär i Norrland.