Snön verkar aldrig vilja ta slut, men ljuset är i alla fall här

I början av januari verkade vintern bli en vanlig vinter med lagom mycket snö, men i slutet kom snön. Och det snöade och snöade... I hela (!) februari snöade det. Det går väl över, tänkte jag , men när snön låg en dryg meter på taken var det dags att skotta bort den. Jag och min fru har aldrig fått så mycket motion som den senaste månaden. Snacka om skottår!

Min fru, Annelie på taket.

Min fru, Annelie på taket.

Hur som helst, så är det vackert.

Hur som helst, så är det vackert.

Jag har fått lite (mycket lite) tid över för att stå i verkstaden. Jag har mest stått ovanpå och skottat tak. Men en liten fantastisk parlorgitarr har jag i alla fall på gång. Den kommer att bli jättefin, och blir den lika bra som snygg så kommer den att bli jättefin. Nu väntar jag på en sändning av pärlemor från Asien och när den kommer ska jag lägga in den i greppbrädan.

Åh, vad jag längtar...

Min nya gitarr som ännu inte fått något namn.

Min nya gitarr som ännu inte fått något namn.